Consimțământul este pentru utilizarea de imagini și informații, în care persoanele pot fi identificate, folosite în materiale de educare, instruire a studenților sau promoționale reale. Include acordul pentru utilizarea lucrărilor, temelor și a materialelor scrise de student sau cel care a primit orice tip servicii.

Toate acestea le ofer fără așteptarea unei compensații sau a unei alte remunerații, acum sau în viitor, îmi dau acordul ca Advance Consulting and Training și afiliații, precum Institutul Hermetic, Metacursuri.ro, InstitutulHermetic.ro, aost.ro, etc. să utilizeze imaginea mea și / sau orice declarații din publicații, materiale educaționale, publicitare sau alte activități media (inclusiv internetul). Acest consimțământ include, dar nu se limitează la:

  • Permisiunea de a, filma, fotografia sau de a face o reproducere video a mea și / sau înregistra vocea mea;
  • Permisiunea de a folosi numele întreg prescurtat sau inițiale
  • Permisiunea de a folosi citate din comunicări, discuții, materiale educaționale sau extrase din astfel de citate, video, fotografi, înregistrări sau reproducerii ale mele și / sau înregistrarea vocii mele, parțial sau în integral, în publicațiile sale, materiale de educare, instruire a studenților sau promoționale și alte mijloace de presă, la televiziune, radio și mass-media electronică (inclusiv internetul), în mijloace de teatru și / sau prin poștă pentru educație și conștientizare.

Acest consimțământ este dat o dată cu beneficierea de orice tip de serviciu din partea Advance Consulting And Training și afiliații, precum Institutul Hermetic, Metacursuri.ro, InstitutulHermetic.ro, aost.ro, etc. în permanență și nu necesită aprobare prealabilă din partea mea.