Etalare 3

Pentru Nicoleta T.

Relația pe care o ai este dominată de ambiții și tot felul de dorințe.Persoana din relație

Nivel mental: Persoana cu care esti în relație are o dorință de securitate. Iși doreste o relație stabilă pe termen lung mai ales că dorește să uite, vindece, treacă peste niște răni din trecut. Iar o relație stabila este cea ce el își dorește.

Nivel emoțional: A investi și a fost dornic sa lucreze pentru relație. Se pare ca a depus eforturi ne răsplătite care l-au extenuat, epuizat și vrea spațiu. Iși dorește să mai fie slăbit, lasat în pace și liniște.

Nivel fizic: Se gandește să schimbe ceva, pentru că lucrurile nu merg cum ar trebui. Ii este clar ca trebuie să se oprească iar pentru aceasta ia în considerare chiar posibilitatea ieșirii din relatie. Sau daca ar putea sa pună toate lucrurile întâmplate în urmă. Să nu se mai gândească la ele pentru a putea rămâne în relație.

Pentru tine:

Nivel mental: Dacă vrei să păstrezi aceată reație trebuie să te adaptezi. In această relație trebuie să fi etică și morală. Uită dorința de a a vea o relație non-conventională sau prea libertină

Nivel emotional: Ar trebuie să fi mult mai răbdătoare și grijulie cu partenerul tău. Vrei libertate și independentă, poate chiar o relaite deschisă, însă după cum am vazut mai sus el doreste o relație normală, stabilă și de lungă durata.

Nivel fizic: Iți dorești o aventură să experimentezi lucruri noi, cea ce este ok dacă dorești să o faci in relație. Dar se pare că vrei mai mult. Nu iti ajunge, vrei ca anumite lucruri să se miște mai repede sau iti place să ai mai mulți parteneri pentru a te șimtii activa, in viata, dorita etc.

Sumar: Nu este un lucru rau să ne dorim altceva decat cei de langă noi. Dar daca sunteti la început de drum cred ca ar trebui sa fiți cinstiți cu voie. In special tu cu tine insăți. Asa cum este realția in acest moment nu va merge mult timp. Deja sunt probleme de comunicare, înțelegere acceptare etc. Daca este o relatie cu angajament cred ca ar trebuie să vă realiniați valorile, necesitățile dorințele, țelurile pentru a evita un dezastru iminent dar care incă mai poate fi evitat.

Concluzie: te rog să o tragi singură.

X