Etalare 2

Pentru A. M.

Intrebarea a fost: “Care este situatia actuala din relatie ?”

Conform elalarii :Se pare ca sunt bloacaje la mai multe nivele și o dorință din ce în ce mai mare de a lua decizii.

La nivel mental: se pare ca focul dragostei s-a stins și nu ați dezvoltat metode de comunicare și înțeleger adecvate. Acoradați-vă timp pentru voi pentru a vorbi ce vă macine, ce vă doriți, idealuri etc. Se pare că ai așteptări foarte mari și este important să fi onestă în special cu aspectele personale. Este important să nu acuzi pe cei din jur.

La nivel emoțional: Se vede că sunt conflicte în casă. Fiecare din voi simtiti că nu aveti suportul necesar din cealaltă parte. Aceasta este înrautățită de lipsa de comunicare de la nivelul mental. Este important să vă focalizați să găsiți echilibrul în familei, între profesioa, familei, pauza, momente intime. Nu cere prea mult căci aceata poate distruge.

La nivel fizic: este important să actionezi pentru a echilibra realtia și familia dar fară sa te pripesti. Tinzi să nu aprecizi sau recunosti realizarile personale dar și ale partenerului iar acesta poate aduce un rezultat inadecvat în relație. Oprește-ți impulsul de a pedepsi pe cei din familie dacă nu au avut rezultatele pe care tu le dorești.Este important sa lupti pentru relatia pe care o ai. Să vă înțelegeți dinamica familie care este diferita de cea inițială.Faptul ca avem 5 bate din 8 carți etalate este clar ca realtia ta este pe foc încins. Se pare că încercati să va impuneți vointa si modul de gândire, model de viață, asteptările, etc.

Doua arcane majore: Justiția întoarsă arată că trebuie să încetați să mai luați decizi la focul batelor, când sunteți înfocați. Si cu precadere să nu mai luațit decizi greșite. Cumpatarea spune ca trebuie sa mai răciti problemele din relatie si să fiți mai cumpătați in cea ce spuneți face sau doriți.

Concluzie: Este bine să vorbiți la rece. Să vă aliniați țelurile, asteptarile și valorile familie, astfel puteți iesi cu ușurință din acest moment al relației.

X