Divinatie 101

Ghilda de divinație și calități extra senzoriale din AOST

Va oferă cursul de

Divinație 101

Divinația este practica prin care se determină lucruri necunoscute sau conștientizate, cu ajutorul anumitor ustensile și pe baza unor anumite procese de observare, care furnizeaza informațiile.

Aceste practici au fost folosite din timpuri ancestrale pentru a comunica cu lumea nevăzută sau pentru a cere ajutorul ei.

Termenul divinație provine din latină: divinare – a fi inspirat de către divinitate, a descoperi voința lui Dumnezeu. Practicile divinatorii constau în aflarea vointei divinității (prin diferite modalități, ustensile și ritualuri) de a ne implica în anumite acțiuni.

Divinația este o trăsătură comună tuturor civilizațiilor, atât antice cât și moderne, regăsindu-se în masa socială contemporană sub forma cărților de tarot, bețișoare sau monede (în I Ching), consultarea cristalelor, ansă (în radiestezie), consultarea unor unor entități superioare, spirite înalte (precum îngerii, arhanghelii, sfinții) s.a.m.d.

In principal, Divinația este adesea folosită pentru a prezice viitorul, insa uneori și pentru a vedea momente trecute. Este o practică folosită de lucrători ai luminii, magi, șamani, vrăjitoare etc. Grupul de persoane care folosesc asemenea tehnici, se numesc divinatori si aparțineau adeseori clasei sacerdotale sau erau instruiți în mod special, dezvoltându-și calități și abilități speciale și necesare în arta divinatorie.

Cum funcționează:

Divinatorul încearcă să citescă și sa acceseze informația dorită, din baza de date spirituală cunoscută sub numele de Cronica sau Memoria akașă. Aceasta nu poate fi accesată de oricine și oricum. Artiștii, poeții și visătorii sunt oameni cu calitati înnăscute pentru a o putea accesa, și o fac în mod natural, dar adesea haotic.

Prin educație și antrenament, se poate învăța accesarea acestor informații.

Informația spirituală accesată trebuie tradusă și interpretată în mod adecvat, într-un limbaj verbal. Aceasta activitate necesită adeseori ani de studiu și lucru.

Anumite metode de divinație sunt mai potrivite unui anumit mod de lucru sau unei zone culturale, iar altele sunt mai bune în alte situatii.

Ce vom discuta în aceast curs:

Ce este divinația ?
Reguli principale ale actului divinatoriu;
Scurt istoric al divinației;
Cum funcționează tehnicile divinatorii ?
Etapele procesului divinatoriu;
Răspunsul actului divinator;
De ce este necesară practicarea divinaței ?
Diferența dintre divinație și citirea viitorului;
Scopul divinației;
Cine poate practica divinația?
Tehnici divinatorii;

Sisteme organizate de divinație;
Sisteme neorganizate de divinație;
Pregătirea pentru actul divinației;
Necesități și caracteristici ale unui act divinatoriu eficient;
Starea transformată a conștinței;
Divinația și tarot-ul;
Chiar putem vedea viitorul ?
Mesajul din cărți se va împlini ?
Atitudinea cititorului în tarot;
Este tarotul un pacat ?

Cursul Divinație 101 deși GRATUIT, este obligatoriu pentru a participa la orice alt curs de divinație de pe platforma META CURSURI.
VREAU SĂ PARTICIP

INFORMAȚII IMPORTANTE
Pentru parcurgerea și înțelegerea noțiunilor care vor fi prezentate, nu sunt necesare cunoștințe anterioare;
Cursul se bazează pe expunerea unor concepte și discuții online;
Participarea la Cursul Divinație 101, este GRATUITĂ;

X