PACHET CURSURI TAROT ȘI EZOTERISM

PRET ACUM 1200RON

Oferta este valabila doar 48 de ore după terminarea seminarului gratuit online.

Cel mai complex și eficient curs de
tarot și ezoterism
din Romania este pentru tine dacă

Ce vei studia ?

Arcane Majore

Arcane Minore

Absolvirea cursului se face prin evaluare individuală, teste și teme.

Video training
50h+

Acces nelimitat și de oriunde

Acces la toate actualizările

Sesiuni gratuite de practică

Învață în ritmul tău de unde vrei

Materiale pentru descarcat

Bonus

Oferta expriră în:

Zile
Ore
Minute
Secunde
OFERTA A EXPIRAT

Când l-am cunoscut pe Naran Gheser, nu credeam că îmi va deschide calea către tainele Tarotului! Îmi doream o etalare și atât! Abia când am început cursul de Tarot și am realizat ce mult aveam nevoie, nu doar de etalare, ci de cunoștințele pe care le-am căpătat de la Naran!

Paula Vornicu

Cursul de Tarot m-a ajutat să înțeleg tiparul anumitor persoane, să pot anticipa situații ale căror detalii nu le cunosc și acest lucru mi-a redus timpul de a realiza schimbării în viață.  Pentru mine acest curs s-a dovedit a fi cea mai buna decizie.

Carmen Bugnar

Tarotul va restabili legătura ta cu Divinitatea și vei începe sa percepi altfel viața de zi cu zi! În momentul în care vei porni pe urmele și călătoria nebunului, acesta va fi unic pentru tine! Va reprezenta un nou început, un  nou nivel de a înțelege și percepe lumea.

Niță Cosmin

Am găsit modul de a comunica mai bine cu cei din jurul meu! Fiecare carte din pachet este o parte din mine și va fi și din voi! Când veți participa la curs, veți realiza cât de ușor puteți accepta ceea ce trăiți zilnic, când aveți cunoștințe despre cum să faceți acest lucru! Succes!

Calin Lupușor

Contact Us

X